Nejnovější recenze ze sekce Tvrzená skla pro mobilní telefony
- Ostré hrany po aplikaci na display telefonu.
- Příznivá cena
- Vše připraveno k instalaci, včetně hadříku
- Pan Duda z F-Mobil Plzeň Plaza je člověk na svém místě. Je jeden z mála, co dovede na 100% nalepit tvrzené sklo na mobil 5G se zakřiveným displejem.
Celoplošně lepené tvrzené sklo mi na mobil se zakřiveným displejem odborně a s maximální pečlivostí nalepil pan Duda v F-Mobil Plzeň Plaza, Radčická 2. Tímto mu chci moc poděkovat a pana Dudu doporučit i ostatním zákazníkům k nalepení tvrzeného skla na jakýkoli mobil. Pane Dudo, jste opravdu člověk na svém místě. Moc děkuji, Mariana Sedláková.
- Trochu krátký ste6
- Sklo jsem zakoupila a nechala si v prodejně Banskobystrická vyměni. Skvěle a rychle mi sklo šikovný prodejce vyměnil. Děkuji.
- lehká aplikace
- Když jsem skla otevřela, byla lehce poškrábaná. Jako nechala jsem si je, protože jsem nepotřebovala, ale hnus toto.
ok
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme Vám hezký den.
Ještě jsem zboží neobdržel
- nalepení v pohodě
- cena, kvalita je optimální pro potřebu "klasického" uživatele
Super
- Kvalita
ok
- Bohužel nepřilne po celé délce na krajích zakřiveného displeje a jsou vidět min. cca 1/2 centimetrové pruhy od shora dolu.
- Sedí pěkně, ale
- Použít lze jen k originálnímu jednoduchému gelovému obalu, který na to má prostor. K Ultimate Case to nejde použít, je to příliš silné.
- Perfektně sedí.
Odpovídá popisu
Splňuje funkci
- Je to nejlepsi sklo co jsem mel
- Nezanechava otisky prstu
- Dobre se aplikuje
- Prijemne na dotyk
- Nevyhodou je asi vysoka cena