Nejnovější recenze ze sekce Tvrzená skla pro mobilní telefony
Rychlost
Spigen ochranné sklo tR Slim pro Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G/Redmi Note 12 Pro+ 5G/POCO X5 Pro 5G, 2ks AGL06045
- Bublinky po nalepení, které nezmiznou.
Sklo mi na telefon nesadlo - asi kombinacia s krytem ktory je na telefone.
Aj napriek tomu, sa mi snazili najist alternativu a vyhoviet.
Kedze ziadne sklicko ktore obchod ma na sklade nebolo vhodne, peniaze vratili.
Velmi ochotni a vustretovi co sa dnes velmi nevidi.
Obchod mozem len doporucit.
- LP
- instalace ok bez bublin
- 2ks v bal. (cena/výkon)
- dotyk ok
- !!! bohužel mají černý rámeček a z displeje ubírají cca 1-1,5mm na každé straně !!!
Sklo má bohužel černý rámeček, který ubírá viditelnost na displeji čehož jsem si tedy nevšiml hned ani po instalaci, tak že se s tím žít dá, ale když už to člověk ví, tak ho to štve a nejvíce mi to vadí při focení. Instalace ok a jiná žádná vada v požívání zatím nezjištěna.
- Dobrá kvalita skla
Mám iPhone SE 2022. Sklo bohužel není od kraje ke kraji
- zatím používáno krátkou dobu
Splňuje vše, co jsem očekával.
- Velmi snadná aplikace
- Jestli nějaké jsou to ukáže čas
Zatím jsem nepoužila
Zatím se seznamují, ale Vivo je velmi elegantní a má velmi srozumitelné pokyny pro různé nastavení. Ale to mají myslím všechny chytré telefony. Zatím spokojenost.
- Jednoduchá aplikace
- Nahoře pod reproduktorem nedoléhá, takže zde vznikla bublina
- Funkční i pro otisk.
- 100% ochrana mobilu
- Zakulacené rohy
- Dobře zabaleno.
- Krátké.
Nepokrývá celé sklo displeje telefonu,pro který je určený.Krátké a nesmyslný výřez na dolním okraji.
Kvalita, obsahuje nejen skĺíčko
- Ochrání sklo telefonu.
- Balení obsahuje i ochranné sklo na kameru.
- Je křehké, takže se při jakémkoliv pádu hned roztříští, takže za cenu 400 Kč dlouho nevydrží.
- Nedá se používat s ochranným krytem telefonu. Po nasazení ochranné krytu na telefon začne po chvíli ochranné sklo dělat vzduchové mapy po krajích skla.
- Přes ochranné sklo špatně čte otisky prstů, a to i když je otisk nahrán před aplikováním skla, tak i po něm. Napoprvé otisk nepřečte skoro nikdy, někdy napodruhé, napotřetí a někdy vůbec. Přitom před aplikací skla nebyl se čtením otisků žádný problém.
Dobrá ochrana displaye
Krásně pasuje i do originál silikonovýho pouzdra, který výrobce dává k mobilu. Supr.
- Dobrý