TopGlass Xiaomi Redmi Note 4 (ochranné sklo na mobil Xiaomi Redmi Note 4) 14825

76 %

Popis produktu

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Recenze

  • , zakoupeno v ProMobily.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • Ochrana předního skla
    • Bohužel nemůže být až do kraju, drží se u něj prach
  • , zakoupeno v ProMobily.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • není 100%
  • , zakoupeno v ProMobily.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • sedí jak má

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Popis produktu

Velice kvalitní ochranné tvrzené sklo TopGlass 9H Xiaomi Redmi Note 4.

Upozorňujeme, že mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 4 Global má zaoblený displej, proto je tvrzené sklo záměrně vyrobeno o cca 1-2 mm užší a nemusí tak přilnout na okrajích na 100% k dotykové ploše telefonu.

Tato vlastnost skla není na závadu, sklo přesto plní svoji funkci i na telefonech, které mají na okrajích zakulacenou dotykovou plochu.

Nelekejte se prosím, že vám došel menší rozměr, jsou takto vyrobena záměrně. Kvůli zaoblení dispeje ochranná skla tedy o cca 2-4 mm odstávají.

Pro názornou ukázku slouží druhá fotografie, kde lze vidět, jak vypadá tvrzené sklo po alikaci na displej mobilního telefonu.

Sklo je velmi pevné a tenké, tloušťka skla je pouhých 0,3mm. Skla jsou vyrobena přesně na daný typ telefonu a mají v sobě výřezy na tlačítka, reproduktor atd.

Jeho tvrdost 9H je jedna z nejvyšších tvrdostí (10 je diamant), to znamená že nelze poškrábat jako běžný displej. Sklo je dokonale průhledné.

Speciální tvrzené sklo dokonale chrání displej telefonu. Skládá se ze dvou vrstev, z čehož první tvoří tenké, odolné tvrzené sklo, druhou vrstvu tvoří speciální fólie, která zajistí perfektní přilnutí k displeji telefonu. Nemusíte se obávat o displej ani při pádu zařízení na zem. A pokud se stane, že se toto tvrzené sklo rozbije, displej telefonu bude stále nepoškozen. Sklo je velmi tenké, vůbec nesnižuje dotykové vlasnosti displeje, ale právě naopak. Ovládání telefonu přes dotykové sklo je přesné a velice příjemné. Potěší i snadnější aplikace skla než běžné tenké ochranné folie.

Vlastnosti:

  • vyrobeno přesně na daný typ telefonu
  • velice odolné proti poškrábání
  • omezuje odlesky a otisky prstů
  • vyhlazuje a zaceluje již drobně poškrábaný displej
  • lze opětovně sejmout a znovu použít
  • při rozbití se rozbije na malé kousky, které nejsou ostré, nepoškodí tak chráněný displej
  • nesnižuje dotykové vlasnosti displeje ani čitelnost displeje

Do skla jsou vyřezané otvory na tlačítka a na senzory osvětlení a příblížení. Čočka fotoaparátu bývá chráněna a je zakryta sklem.

Toto sklo je určeno pro mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 4.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

3zákazníci doporučují produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
76 %
průměr z 7 hodnocení
5
4 ×
4
1 ×
3
1 ×
2
0 ×
1
1 ×
  • , zakoupeno v ProMobily.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • Ochrana předního skla
    • Bohužel nemůže být až do kraju, drží se u něj prach
  • , zakoupeno v ProMobily.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • není 100%
  • , zakoupeno v ProMobily.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • sedí jak má
  • Nedoporučuje produkt

    10 %
    • nic
    • rozměr nepokryje displej : nebrat, vyhozené peníze
  • , zakoupeno v ProMobily.cz

    60 %

    Krátký na výšku

    {"Oblíbené kategorie":[["Brýle pro virtuální realitu","https://bryle-pro-virtualni-realitu.heureka.cz/"],["Kojenecké láhve","https://detske-lahve.heureka.cz/"],["Dětské náušnice","https://nausnice.heureka.cz/f:8863:385925/"],["Míčové sporty ","https://micove-sporty.heureka.cz/"],["Lyžařské boty sjezdové","https://sjezdove-boty.heureka.cz/"],["Dětská odrážedla s brzdou","https://odrazedla.heureka.cz/f:28092:1/"],["Mobilní zásuvkové kontejnery","https://zasuvkove-kontejnery.heureka.cz/f:28515:41642829/"],["Ventilky na kolo","https://cyklisticke-prislusenstvi.heureka.cz/f:13228:5956038/"],["Hokejové rukavice Warrior","https://hokejove-rukavice.heureka.cz/f:4218:386641/"],["Dámská turistická trička","https://damska-sportovni-tricka.heureka.cz/f:38613:58961031/"]],"Vybrané značky":[["Tvrzená skla pro mobilní telefony ForCell","https://tvrzena-skla-pro-mobilni-telefony.heureka.cz/f:22672:21668402/"],["Tvrzená skla pro mobilní telefony Screenshield","https://tvrzena-skla-pro-mobilni-telefony.heureka.cz/f:22672:7689303/"],["Tvrzená skla pro mobilní telefony CellularLine","https://tvrzena-skla-pro-mobilni-telefony.heureka.cz/f:22672:7689319/"],["Tvrzená skla pro mobilní telefony iWant","https://tvrzena-skla-pro-mobilni-telefony.heureka.cz/f:22672:17963598/"],["Tvrzená skla pro mobilní telefony Savvies","https://tvrzena-skla-pro-mobilni-telefony.heureka.cz/f:22672:11466736/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat garnýž?","https://garnyze.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-garnyz/"],["Jak vybrat batoh?","https://batohy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-batoh/"],["Jak vybrat prsten?","https://prsteny.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-prsten/"]],"Vybrané produkty":[["BD-Tova Kulička vatová ø 12 mm bílá 50 ks","https://polotovary-k-dotvoreni.heureka.cz/bd-tova-kulicka-vatova-12-mm-bila-50-ks/"],["Hobby Nano teploměr 6 cm","https://teplomery-do-akvaria.heureka.cz/hobby-nano-teplomer-6-cm/"],["Zvezda CLASSIC MAXI pravý","https://sporak-tuha-paliva.heureka.cz/zvezda-classic-maxi-pravy/"],["MASTER Poker žeton","https://zetony-poker.heureka.cz/master-poker-zeton/"],["Ronix Kinetik Project Flexbox1 set","https://wakeboardy.heureka.cz/ronix-kinetik-project-flexbox1-set/"],["Cameron Sino CS-CNS129VX - neoriginální","https://baterie-aku-naradi-neoriginalni.heureka.cz/cameron-sino-cs-cns129vx-neoriginalni/"],["Medaile s pořadím DI3206-169-73","https://medaile.heureka.cz/medaile-s-poradim-di3206-169-73/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}